Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad: Fosta cantină Azoma, un pericol pentru cetățeni

USR Arad a transmis autorităților sesizările primite de la cetățeni în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă fosta cantină Azoma, al cărui subsol inundat și insalubru pune în real pericol trecătorii și copiii din zonă.

Cu ocazia igienizării locului de joacă de pe strada Frunzei, din cartierul Sânnicolau Mic, membrii USR Arad au observat starea deplorabilă a clădirii, aflată în imediata vecinătate a spațiului destinat celor mici. Subsolul inundat și plin cu gunoaie este deschis și poate pune oricând în pericol viața celor care intră, inclusiv copii.

Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Am transmis autorităților locale care este situația clădirii și pericolul pe care îl reprezintă. Din discuțiile pe care le-am avut cu locuitorii din apropiere, este o problemă veche, care durează de ani de zile, fără ca cineva să ia măsuri.

Colegii care au igienizat locul de joacă aflat imediat lângă clădire au fost surprinși să constate cât de ușor se poate răni un copil care, purtat de curiozitate, intră în subsolul inundat și plin cu deșeuri. În plus, mirosul este foarte deranjant, în special vara.

Cerem autorităților să ia măsuri imediate pentru a restricționa accesul în zona periculoasă, în special al copiilor, iar apoi să igienizeze clădirea. În situația în care anumiți cetățeni continuă să arunce acolo gunoi, ei trebuie sancționați”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.