Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad continuă campania #fărăpenali, în fața magazinului Ziridava

Astăzi, din dispoziția primarului PNL Gheorghe Falcă, a fost demolat cortul campaniei #fărăpenali, amplasat în fața magazinului Ziridava din municipiul nostru.

Chiar și în aceste condiții, USR Arad va continua strângerea de semnături în locația bine cunoscută cetățenilor, la dispoziția celor care au ceva de spus împotriva politicienilor certați cu legea.

Uniunea Salvați România se pronunță ferm pentru o clasă politică nouă, fără politicieni cu probleme penale, unde cei care se ocupă predilect de interesele proprii sau de grup nu au ce căuta.

Suntem pentru o administrație dedicată alegătorilor, nu politicienilor. Cetățenii onești care s-au alăturat proiectului susținut de USR, fie membri, fie simpatizanți sau voluntari, depun în aceste zile eforturi susținute pentru a duce în fața clasei politice vechi semnăturile celor care nu se mai simt reprezentați de aleșii care ignoră legile.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Nu ne vom lăsa influențați de politicieni care mai cred că politica se face ca pe vremuri, prin intimidare. Pentru că este deranjat de perspectiva unei scene politice curate, Gheorghe Falcă interpretează abuziv legea, Aradul fiind singurul loc din România unde primarul pretinde autorizație de construcție pentru un cort. Vom demonstra acest lucru în acțiunea pe care am deschis-o în instanță, iar până atunci, cu sau fără cort, îi așteptăm pe arădeni să semneze în număr cât mai mare în față la Ziridava.

Între timp, îi sugerăm primarului să dedice mai multă energie lucrărilor de investiții ale municipiului, întrucât cifrele arată că dumnealui a reușit să realizeze în patru luni abia 3,2% din lucrările cu care l-a mandatat Consiliul Local în acest an. Mai are mult de muncă și dorim să îi amintim că, din cauza neterminării lucrărilor, Aradul a pierdut anul trecut 46 de milioane de lei. Să se pună pe treabă, pentru că deocamdată este responsabil de demolarea a trei stadioane, de pierderea Cetății, de distrugerea ștrandului, de falimentul CET-ului, de înapoierea orașului nostru, a cărui populație a scăzut în permanență în mandatele lui.

Îi îndemn pe cei care cred că se poate face politică și fără penali să își facă auzită vocea, să nu se teamă de asemenea presiuni. Să vină să semneze în fața magazinului Ziridava ori să se implice personal: să descarce liste de la adresa farapenali.ro, să le completeze alături de familie și cunoscuți și să ni le aducă aici sau la sediul USR din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Tribunalul dă dreptate Primăriei Arad în privința cortului USR

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.