Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad are o nouă filială în comuna Buteni

Procesul de extindere al Uniunii Salvați România continuă în județul Arad, de data această fiind rândul comunei Buteni să primească steagul userist.

La ședința de constituire care a avut loc vineri, au participat președintele USR Arad, Vlad Botoș, vicepreședintele Stan Ion, împreună cu alți membri și simpatizanți ai partidului.

Filiala s-a constituit pe structura unui grup de inițiativă condus de Bogdan Ardelean și compus din persoane tinere și mature deopotrivă, oameni hotărâți care vor să se implice în viața publică din comunitatea lor.

În urma alegerilor pentru organele de conducere și control ale noii filiale, Bogdan Ardelean a fost ales președinte al USR Buteni. Tânăr antreprenor, s-a apropiat de USR în timpul referendumului din octombrie, când s-a oferit voluntar să asigure corectitudinea scrutinului în secțiile de votare.

Bogdan Ardelean, președinte USR Buteni: „Am ales USR pentru că este un partid nou, format din oameni integri, cu principii și totodată buni profesioniști, un partid care prețuiește inițiativa privată și antreprenorii. USR funcționează exclusiv democratic, de jos în sus, filialele locale având autonomie autentică în conturarea propriilor politici publice și electorale.

Împreună cu colegii de organizație ne propunem să strângem cât mai mulți locuitori ai comunei alături de noi, pentru a întocmi împreună un proiect de dezvoltare a comunității, un proiect care să ne ofere condiții mai bune pentru a munci și a trăi alături de familie”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.