Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad are o filială nouă la Zădăreni

Uniunea Salvați România continuă să se extindă în județul Arad. De duminică, 21 iulie 2019, USR are o nouă filială în comuna Zădăreni.

La ședința de constituire au fost prezenți Vlad Botoș, președinte al USR Arad și europarlamentar, vicepreședintele Stan Ion, precum și colegi din organizația municipală și alte organizații ale USR din județ.

Organizația locală a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de Cătălina Șarcău, care a fost aleasă președintă a organizației.

Cătălina Șarcău, președintă USR Zădăreni: „Localitatea noastră și oamenii săi au nevoie de o schimbare, atât pentru cei de acum cât și pentru generațiile viitoare. Pierdem oameni prețioși, familii se destramă, din cauza neajunsurilor și piedicilor puse de cei care consideră că puterea este la ei. Total greșit, noi suntem adevărata putere și în alegerile noastre, ca și comunitate, stă viitorul.

Copiii noștri merită o educație bună și condiții decente pentru a învăța. Trebuie să aducem localitatea la timpurile în care trăim, să beneficiem de potențialul prezent pentru a ne dezvolta în viitor. Împreună cu oamenii din USR vom putea materializa ceea ce momentan se află în stadiul de proiect”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.