Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad are o filială nouă la Covăsânț

Procesul de extindere al Uniunii Salvați România continuă în județul Arad. În acest final de săptămână s-a constituit o nouă filială în comuna Covăsânț.

Organizația locală a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de Balta Cătălin, cel care a fost ales președinte al organizației. Cătălin are 33 de ani, este născut, crescut și stabilit in Covăsânț.

De profesie inginer, lucrează într-o firmă privată din domeniul automotive de 15 ani, pornind de la activitatea de operator in producție si ajungând în timp să conducă echipe în departamentul calității.

Balta Cătălin, președintă USR Covăsânț: „Am ales să mă alătur USR deoarece îmi plac lucrurile noi, dinamice, iar USR-ul vine cu un «aer» nou în domeniul politic, cu persoane dornice să schimbe lucrurile care nu funcționează.

Avem nevoie de o țară prosperă, care să fie pe măsura așteptărilor românilor. Îmi doresc o Românie transparentă, puternică, guvernată de oameni competenți, care respectă legea, punând pe primul plan interesul societății și nu cel personal.

Îmi doresc ca în acestă filială să ni se alăture cât mai mulți oameni deschiși, cu care să putem face lucruri pentru comunitate, pentru viitorul copiilor noștri. Comuna  Covăsânț este una dintre cele mai frumoase și bogate din județul Arad, pentru care trebuie să luptăm împreună ca sa o putem ridica la un alt nivel”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.