Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad are o filială nouă, în comuna Șagu

USR Arad a crescut în cursul săptămânii trecute cu o nouă organizație locală, care s-a constituit în comuna Șagu, pe structura grupului de inițiativă coordonat de Patricia Filip.

Noua filială este formată majoritar din doamne și se bazează pe oameni tineri și hotărâți, care doresc să facă lucruri concrete în comuna lor.

Președinta organizației a fost aleasă colega noastră Patricia Filip. Patricia are 23 de ani și a ales să locuiască, să se reîntoarcă în România, cu toate că părinții săi locuiesc în străinătate.

Patricia Filip, președinte USR Șagu: „Cred că implicarea tinerilor în politică reprezintă principala condiție pentru a schimba lucrurile în comunitățile noastre. Bineînțeles că USR a fost o alegere firească pentru mine, nu doar pentru că aici sunt foarte mulți tineri ci și pentru că gândim la fel în privința modului în care trebuie administrate treburile publice.

Ne propunem să contribuim cu proiecte pentru bunul mers al comunei noastre, să oferim o alternativă la vechea clasă politică. Dorim să aducem profesionalism, transparență și integritate în administrație, pentru a ne asigura că banii publici sunt folosiți cât mai bine”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.