Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad are o filială nouă, în comuna Bârsa

Procesul de extindere al Uniunii Salvați România continuă în județul Arad. La finalul săptămânii trecute a avut loc constituirea filialei Bârsa.

La ședința inaugurală au participat colegi din Arad, conduși de vicepreședinții Stan Ion și Bogdan Postăveanu, precum și Mihaela Gărdău (USR Dezna) și Samuel Luca (USR Vârfurile). Organizația locală Bârsa s-a constituit pe structura unui grup de inițiativă condus de Codruț Ion, care a fost ales președinte al organizației.

Codruț Ion, președinte USR Bârsa: „Am luat hotărârea de a mă implica în USR deoarece aici am găsit oameni deschiși, cinstiți, care doresc binele comunităților din care fac parte. Cu toții ne dorim o viață mai bună, condiții civilizate în localitățile unde locuim.

Pentru comuna Bârsa ne propunem să beneficiem de alimentare cu gaz și de canalizare. Vom urmări oportunitățile de finanțare și vom face demersurile care ne stau la îndemână pentru a pune în practică aceste proiecte. Suntem convinși că investind energie, cu pricepere și bună credință, vom reuși”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.