Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad are filiale la Târnova și Bârzava

Procesul de extindere al USR continuă cu două noi filiale, în comunele Târnova și Bârzava. Astfel, începând cu acest final de săptămână, am ajuns la 45 de organizații în județul Arad.

Cele două noi filiale s-au constituit sâmbătă, cu participarea colegilor din Arad, Zimand, Pâncota, Șilindia, Lipova, pe structura unor grupuri de inițiativă conduse de Gheorghe Morariu (Târnova) și Adrian Sircuța (Bârzava).

În urma procedurilor de desemnare a organelor de conducere și control, aceștia au fost aleși președinți ai noilor filiale.

Gheorghe Morariu, președinte USR Târnova: „De 30 de ani comuna noastră a bătut pasul pe loc, chiar a suferit schimbări în mai rău. Nu mai avem tradiții, istoria a fost îngropată, tinerii au plecat, astfel că depopularea ne erodează continuu, iar perspectivele sunt aproape zero.

Doresc să scot comuna și satele aparținătoare din blocajul administrativ și să creăm o perspectivă reală, atractivă, bazată pe dezvoltarea turistică, pe tradiții, cu care să aducem bunăstare”.

Adrian Sircuța, președinte USR Bârzava: „În primul rând îmi propun transparentizare activității în primăria comunei noastre, pentru ca cetățenii să fie informați despre modul în care le sunt cheltuiți banii.

O altă situație pe care îmi doresc să o văd rezolvată este cea a proprietății, deoarece avem probleme mari legate de retrocedare terenurilor agricole și a pădurilor. Apoi, ar mai fi alimentarea cu apă curentă, rezolvarea deficiențelor mari ale serviciului de salubritate și altele”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.