Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad acuză: „Cei care au amenajat spațiul pe Malul Mureșului au făcut ceva scandalos“

Aradul intră în sărbătoare în câteva zile, iar USR apreciază că orașul va avea activități consistente pentru a celebra această ocazie.

Din păcate, arădenii nu se pot bucura pe deplin pentru că Primăria dă din nou dovada incapacității sale.

Pregătirea făcută pentru acest eveniment de amploare este distructivă, după cum arată și exemplele de pe Malul Mureșului!

Lipsa de responsabilitate a administrației locale se demonstrează încă o dată. Poate intențiile sunt bune, însă absența specialiștilor se vede în cel mai mic detaliu. Acestea se văd în mai toate lucrările Primăriei, de la străzi și trotuare la poduri și monumente. Iar evenimentele organizate cu prilejul Zilelor Aradului nu puteau fi o excepție.

Cei care au amenajat spațiul pe Malul Mureșului au făcut ceva scandalos: au montat transformatoarele direct în trunchiul copacilor! La câte stricăciuni face administrația locală cu aceste manifestări, ar trebui să se continue Zilele Aradului cu Zilele Regenerării sau Ecologizării.

Așa chiar ar simți arădenii că Primăria face ceva durabil pentru ei, și nu doar încearcă să le cumpere simpatia cu mâncare și concerte.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.