Ziarul electronic al arădenilor

USR Arad a deschis filială la Hălmagiu

USR Arad a crescut la finele săptămânii trecute cu o nouă filială în județul nostru, la Hălmagiu.

Filiala s-a constituit la sediul din Arad al Uniunii, unde au participat Vlad Botoș, președinte USR Arad, Stan Ion, vicepreședinte USR Arad, precum și alți colegi din filialele arădene.

Coordonatorul grupului de inițiativă, Petru Sircuța a fost ales președinte al noii filiale.

Petru Sircuța, președinte USR Hălmagiu: „Am decis să mă alătur USR mai demult, pentru că avem aceleași valori cu privire la integritate și la justiție. USR este singurul partid din România care are o poziție fermă anticorupție și a făcut pași concreți, precum proiectul Fără Penali.

Avem nevoie de o administrație locală preocupată de cetățeni. Asta se va întâmpla numai dacă alegem oameni onești și competenți. Vedem azi o clasă politică interesată mai degrabă de propriul buzunar, nicidecum de comunitate.

Avem multe de făcut, în special în mediul rural. Problema noastă este depopularea, soluția fiind să muncim pentru condiții mai bune de trai, pentru servicii publice de calitate, să respectăm contribuabilii”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.