Ziarul electronic al arădenilor

USR a prezentat lista cu candidații pentru Consiliul Local Municipal Arad

USR Arad a desemnat, prin votul membrilor organizației municipale, candidații pe care îi va susține pentru ocuparea mandatelor de consilieri locali municipali.

Votul s-a desfășurat pe o perioadă de trei zile, de vineri până duminică. Candidații s-au prezentat electorilor atât în mediul virtual, depunând online CV-urile și câte o scrisoare de intenție, precum și direct, susținându-și candidatura în cadrul Adunării Generale a organizației locale Arad.

Primele 15 poziții sunt ocupate după cum urmează:

 1. Vlad Sergiu Cosmin
 2. Săbău Daniela Arieta
 3. Vlad Codrin Dacian
 4. Costea Cătălin Ioan
 5. Stana Florin Sebastian
 6. Dumitraș Flavius
 7. Chifa Ioan
 8. Toma Ovidiu
 9. Drecin Bogdan
 10. Stanciu Ionel
 11. Cismaș Izabella
 12. Stan Ion
 13. Paveloiu Dorin Alexandru
 14. Țibulcă Cosmin Traian
 15. Pantin Vlad

„Le mulțumesc tuturor colegilor care au concurat, au organizat și au votat în această competiție. A fost un efort al întregii organizații și sunt mândru că USR Arad trimite în lupta pentru Consiliul Local oameni competenți și mai ales integri. Problema actualei guvernări locale este că a făcut mai multă politică decât administrație, că a pus interesul personal înaintea celui comun, al orașului. Astfel am ajuns să ne depopulăm, lipsa unei perspective obligându-i pe mulți arădeni să plece din oraș.

USR își propune tocmai să inverseze acest fenomen, cu o echipă capabilă și cinstită, dispusă să muncească pentru binele comunității. Vom avea și viziunea și energia și competența să facem acest lucru”, a declarat Sergiu Cosmin Vlad, președinte USR Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.