Ziarul electronic al arădenilor

Uniunea Profesională a Administratorilor Arad are o nouă conducere

La sfârșitul anului 2019, a avut loc Adunarea Generală a Uniunii Profesionale a Administratorilor Arad în cadrul căreia a fost prezentată situația financiară a organizației și a fost aleasă o nouă conducere.

Astfel, la sfârșitul anului trecut, activitatea Uniunii Administratorilor Arad a înregistrat o creștere a veniturilor cu 10 la sută, prin înscrierea de noi membri și prin încheierea de noi contracte de cenzorat.

Având în vedere starea de sănătate,  Heveși Ladislau a demisionat din funcția de președinte, începând cu data de 1 ianuarie 2020.

În locul acestuia a fost aleasă în funcția de președinte Paulina Bondiș.

Uniunea Profesională a Administratorilor Arad a fost înființată în anul 2007, timp în care a avut o colaborare foarte bună cu Primăria Municipiului Arad.

Uniunea Profesională a Administratorilor oferă consultanță și sprijin pentru sute de asociații de proprietari din municipiul Arad.

De asemenea, a organizat mai multe cursuri pentru administratorii și bloc și a editat broșuri cu legislația în vigoare pentru informarea administratorilor și președințior de bloc.

Uniunea Profesională a Administratorilor oferă, contra cost și servicii de cenzorat pentru asociațiile de proprietari din municipiul Arad.

Mai multe informații la telefon 0257/280.853, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.