Ziarul electronic al arădenilor

Unde vor fi amplasate radare în județul Arad, în minivacanța de 1 iunie

În perioada 29 mai – 1 iunie, 757 de polițiști (552 de ordine publică, 42 de rutieră și 163 de la alte structuri) vor fi la datorie în fiecare zi, pentru menținerea ordinii publice și prevenirea accidentelor rutiere.

Zilnic, aproximativ 100 de patrule de siguranță publică, pedestre și auto, vor acționa pe raza județului Arad pentru descurajarea și combaterea faptelor de natură a aduce atingere ordinii și liniștii publice.

Pe drumurile naționale și pe arterele intens circulate, polițiștii rutieri vor fi prezenți cu radarele din dotare pentru impunerea respectării vitezei legale de către participanții la trafic.

Astfel, vor fi monitorizate zilnic D.N. 79/A (zona Arad, Șofronea, Șimand), D.N. 7 (Arad – Deva), D.N. 79 (Arad – Oradea), D.J. 709/D.J. 792/C (Șiria, Pâncota), D.N. 69 (Arad – Timișoara), D.N. 79/A (zona Sebiș, Buteni, Vârfurile), D.J. 792/C, D.J 791 (zona Sântana) și pe raza municipiului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.