Ziarul electronic al arădenilor

Unde se vor putea vinde pepeni în municipiul Arad

Primăria Municipiului Arad a stabilit următoarele amplasamente pentru desfășurarea activității de comerț ambulant cu pepeni pe domeniul public al municipiului.  

Fiecărui amplasament îi sunt alocați câte 3.00 mp.

Locațiile sunt următoarele:

Cartier Grădiște – Piața Carpați – str. I. B. Deleanu, intersecția cu str. Z Moricz – 3 locuri

Cartier Bujac – str. Independenței (tronson între str. Leului și str. Năsăud) – 2 locuri

Cartier Gai – lângă Biserica Ortodoxă (str. Dunării colț cu str. Hatman Arbore) – 2 locuri

Comercializarea pepenilor se va face direct din mijlocul de transport. Locurile de vânzare se atribuie în limita stabilită conform celor de mai sus, urmând a se emite acordul de ocupare a domeniului public pentru activități comerciale.

Cererea tip pentru desfășurarea comerțului stradal este disponibilă pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, precum și la Serviciul Relații cu Publicul (camera 5, în Palatul Cenad) din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

Această cerere va fi însoțită de cartea de identitate sau de buletinul de identitate, atestatul de producător (vizat la zi, fiind autorizat în vederea cultivării pepenilor) sau, după caz, de actele doveditoare pentru desfășurarea legală a activității comerciale, conform Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, depuse în copie.

Se va atașa, de asemenea, o fotografie pe suport de hârtie a mijlocului de transport din care se vor comercializa pepenii.

Activitatea de comerț ambulant se desfășoară în intervalul 1 iulie – 30 septembrie 2021. Comercianții interesați vor trebui mai întâi să achite taxa pentru ocuparea domeniului public la Direcția Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

Primăria Arad reamintește faptul că comerțul cu pepeni trebuie să se desfășoare cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin legislația în vigoare, aferentă pandemiei de coronavirus.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.