Ziarul electronic al arădenilor

Un tren a lovit un TIR. Traficul feroviar, blocat

trenTraficul feroviar între Arad și Deva a fost oprit, duminică, din cauza unui accident, un autotren fiind lovit, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată, de un tren, în urma impactului nefiind înregistrate victime.

Şeful transporturi feroviare Hunedoara, Ioan Balaş, a declarat, duminică, pentru Mediafax, că trenul accelerat 1821, care circula pe ruta Bucureşti-Arad, a intrat într-un autotren pe raza localităţii hunedorene Zam, iar traficul feroviar a fost întrerupt.

Totodată, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, Călin Dumitrescu, din accident nu au rezultat victime umane, acceleratul acroşând doar partea din spate a autotrenului.

Călin Dumitrescu a mai spus că pompierii hunedoreni au intervenit pentru degajarea căii ferate.

O singură persoană a suferit un atac de panică, dar i-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de către echipajele de prim ajutor mobilizate pentru acest eveniment.

UPDATE

Echipele de intervenţie au reuşit, după aproximativ 12 ore, degajarea porţiunii feroviare afectate de accidentul care a avut loc, duminică dimineaţa, în zona localităţii hunedorene Zam.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.