Ziarul electronic al arădenilor

Un traficant de droguri din Arad, la „Românii au talent“

oliver tamasUn tânăr din Arad, aflat în detenție pentru trafic de droguri, s-a calificat, împreună cu partenerul său din trupa „Laolaltă“, în semifinalele emisiunii-concurs „Românii au talent“.

Trupa „Laolaltă”, prezentă în prima ediție a sezonului 5 a emisiunii de talente i-a avut ca protagonisti pe Oliver Tamaș (foto) și Mircea Coruțiu, care au participat cu o piesă hip-hop.

Băieții din trupa „Laolaltă” au recunoscut că sunt deținuți într-un penitenciar de maximă siguranță.

Andi Moisescu, unul dintre membrii juriului, le-a transmis felicitări pentru talentul lor. „Nu e important de unde veniți, ci unde o să ajungeți”, le-a spus Moisescu. Doar că după ce au intrat în semifinale, cei doi s-au întors de unde au venit: în închisoare.

Cei doi rapperi sunt și în prezent în închisoare. Oliver Tamaș a fost condamnat, în 2013, la 4 ani de închisoare pentru trafic de droguri, iar Mircea Coruțiu, în 2014, la 3 ani și 4 luni pentru complicitate la tâlhărie calificată.

În ianuarie 2013, trei tineri au fost reținuți la Arad de ofițerii DIICOT, fiind suspectaţi de implicare în trafic internaţional de droguri de risc. Printre aceștia s-a aflat și Oliver Mihai Tamaş.

Potrivit DIICOT, în casa unuia dintre suspecţi au fost găsite 12 kilograme de canabis.

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Arad, efectuează cercetări faţă de inculpaţii Dinu Alexandru Virgil,  Oieş Viorel-Ioan, 37 de ani şi Tamaş Oliver Mihai, 30 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic ilicit de droguri de risc”, se arata în comunicatul DIICOT.

Conform procurorilor, drogurile proveneau din Spania, fiind introduse în ţară de către inculpaţii Dinu Alexandru Virgil  şi Oieş Viorel Ioan şi dintr-o cultură de cannabis outdoor, înfiinţată de inculpatul Oliver Mihai Tamaş pe raza municipiului Arad.

Inculpaţii urmau să comercializeze drogurile la preţul de 50 de lei/gram, către consumatorii din judeţul Arad. Valoarea totală a drogurilor era de 120.000 de euro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.