Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr a murit. Și-a prins capul într-un utilaj

smlUn tânăr, în vârstă de 29 de ani, din oraşul Sebiş, a murit, miercuri, după ce şi-a prins capul într-un utilaj de balotat cu care făcea baloţi de lucernă pe un câmp din comuna arădeană Vladimirescu.

Soţia bărbatul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns medicii şi echipajul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Conform primelor cercetări, utilajul de balotat s-a defectat, bărbatul a coborât din tractor fără a decupla presa şi şi-a introdus capul sub utilaj pentru a vedea care este problema, moment în care utilajul a pornit brusc.

„Detaşamentul Arad a intervenit cu două echipaje – un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD – în zona Pădurii Vladimirescu, unde o persoană de sex masculin în vârstă de 29 de ani a fost prinsă sub un utilaj agricol. În momentul sosirii echipajului, s-a constatat că persoana este decedată, cu leziuni incompatibile vieţii, la cap. Echipajul de descarcerare a scos persoana de sub utilaj, aceasta fiind predată în continuare către colegii de la Medicina Legală pentru continuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, citat de Mediafax.

Bărbatul lucra de trei ani la o fermă din zona comunei Vladimirescu, iar din primăvară şi-a adus şi verişorul la lucru cu el. Bărbatul care a murit avea două fetiţe, de 3 şi 5 ani.

Inspectorii ITM Arad început o anchetă pentru accident de muncă, iar poliţiştii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.