Ziarul electronic al arădenilor

Un tânăr a furat bani dintr-un seif, apoi i-a pierdut la jocuri de noroc

Un tânăr din localitatea arădeană Buteni, care a pierdut peste 12.000 lei la jocuri de noroc, a reclamat la Poliție că banii ar fi fost furați, de persoane necunoscute, din seiful unei case de pariuri.

Conform IPJ Arad, în data de 26 august, polițiștii de la Postul din Buteni au fost sesizați de un tânăr de 23 de ani, despre furtul unei sume de bani dintr-o casă de jocuri și pariuri.

Cel care i-a sesizat direct pe polițiști a relatat faptul că, în noaptea de 25/26  august, persoane necunoscute, ar fi pătruns prin efracție în incinta unității, de unde, dintr-un seif, ar fi sustras suma de 20.000 de lei.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că situația relatată de tânăr nu coincindea cu cele constate în urma administrării mijloacelor de probă. În fapt, tânărul reclamant, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în incinta casei de jocuri și pariuri de pe raza localității Buteni, iar din seiful unității ar fi sustras suma de 20.000 de lei“, a informat IPJ Arad.

În urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că tânărul ar fi utilizat 12.200 de lei din suma sustrasă la pariuri sportive și jocuri mecanice.

„Pentru faptele sale, tânărul s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de inducere în eroare a organelor judiciare, distrugere și gestiune frauduloasă“, a mai precizat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.