Ziarul electronic al arădenilor

Un student din județul Arad a dispărut

large_image_15512Un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Arad, student la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, a dispărut, iar colegii lui spun că ar fi avut datorii la jocuri de noroc.

Filip Alexandru Octavian, domiciliat în comuna arădeană Hălmagiu, este student în anul I la Facultatea de Management Agricol, iar în ultimele două luni era şi angajat al unei benzinării.

„Din ce am discutat cu colegii, nu am avut probleme cu el, ştim doar de la decanul de an că avea probleme cu familia, dat fiind faptul că era un jucător la jocurile acestea electronice de noroc”, afirmă Paul Pârşan, rectorul USAMVB, citat de digi24.ro.

Tânărul a dispărut din camera de cămin luni seara, cel care a alertat poliţia fiind unchiul său.

„El a aflat de dispariţia nepotului său de la colegii de cameră ai acestuia. Tot ei au descoperit printre hainele sale un bilet de adio. Studentul cerea iertare părinţilor pentru faptul că jocurile de noroc şi datoriile l-au distrus“, potrivit digi24.ro.

Polițiștii din Timiș au început căutările tânărului.

„Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unui tânăr de 19 ani, dintr-un cămin, din Timişoara. Filip Alexandru-Octavian, ar fi plecat voluntar, la data de 30 ianuarie, dintr-un  cămin al unei universități din Timișoara  și până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,70 metri, 60 de kg, păr şaten, tuns mediu, ochi căprui, ten deschis, constituție astenică. La data dispariţiei, tânărul era îmbrăcat într-o geacă de culoare albastră în partea din spate și alb cu maro în partea din față, pantaloni tip jeans de culoare gri şi încălţat în pantofi maro din piele întoarsă. Oricine poate oferi detalii cu privire la tânărul dispărut este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție”, este mesajul polițiștilor din Timiș.

Rudele tânărului au postat pe facebook mesaje prin care îi roagă pe cei care pot da detalii să o facă cât mai urgent.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.