Ziarul electronic al arădenilor

Un singur centru pentru preluarea cererilor pentru ajutorul la încălzire, în municipiul Arad

La Arad peluarea cererile pentru ajutorul la încălzire a debutat la mijlocul lunii octombrie.

Venitul net maxim pentru care se poate depune cererea este de 615 lei, lunar/persoană, la încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie electrică şi lemne, de 1.300 lei/persoană la încălzirea locuinţei cu energie termică.

Începând cu data de 21 noiembrie 2018, activitatea de preluare a cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor se va desfăşura într-un singur centru, mai exact cel situat pe strada Calea Radnei, Nr. 250.

Până în data de 20 martie 2019 acest centru va fi deschis de luni până joi între orele 8.00 – 17.00 și vineri între orele 8.00 – 14.00.

Menţionăm că pentru sezonul rece noiembrie 2018 – martie 2019, formularul de cerere şi declaraţia pe proprie răspundere este unic pentru toate tipurile de încălzire (energie termică, energie electrică, gaze natuarale, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri).

Tipul de încălzire se evidenţiază prin cerere, prin bifarea căsuţei aferente fiecărui tip de încălzire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.