Ziarul electronic al arădenilor

Un primar atrage atenţia asupra numeroaselor gropi de pe DN 7

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu, semnalează starea de degradare în care se află asfaltul pe DN 7, între localităţile Petriş şi Zam, acuzând că din cauza gropilor şi „craterelor de dimensiuni alarmante” au loc numeroase accidente rutiere în zonă.

Şoferii reclamă aceleaşi probleme pe reţelele de socializare, iar primarul din Petriş a transmis Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o solicitare pentru realizarea unor reperaţii urgente, pentru ca zona să nu devină „un punct negru pe harta rutieră”.

Primarul comunei Petriş, Irina Onescu, a transmis în scris CNAIR o solicitare pentru efectuarea de lucrări de reparaţii pe DN7, în zona comunei şi până la limita cu judeţul Hunedoara, arătând că pe un tronson de câţiva kilometri au loc multe accidente din cauza gropilor din carosabil.

„Numeroasele gropi, denivelări şi efectiv cratere de dimensiuni alarmante au cauzat deja multiple accidente rutiere (…) Pentru a evita producerea pe viitor a unor tragedii, vă solicităm imperios să interveniţi pe acest sector de drum cu lucrări urgente de reabilitare, astfel încât să nu transformăm Valea Mureşului – comuna Petriş într-un punct negru pe harta rutieră”, a scris primarul în solicitarea transmisă CNAIR.

Edilul a mai cerut presemnalizarea sectorului cu indicatoare corespunzătoare, „astfel încât şoferii să poată adapta viteza la condiţiile de drum şi să fie prudenţi la pericolul care îi aşteaptă”.

În ultimele săptămâni, numeroşi şoferi au postat fotografii cu starea de degradare avansată în care se află DN7, pe mai multe segmente din judeţul Arad, în condiţiile în care şoseaua este cea mai circulată din judeţ, fiind legătura principală între Vama Nădlac şi centrul ţării.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.