Ziarul electronic al arădenilor

Un polițist din Vladimirescu a refuzat o mită de 1.600 lei

pol-mitaUn agent de la Biroul Poliție Vladimirescu l-a denunțat pe un bărbat care i-a oferit mită suma de 1.600 lei, pentru a nu își îndeplini sarcinile de serviciu.

În cursul zilei de 8 august, lucrătorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au surprins o persoană în timp ce oferea suma de 1.600 de lei unui agent de poliţie din cadrul IPJ Arad – Biroul de Poliţie Vladimirescu, pentru ca acesta să restituie concubinului său permisul de conducere.

„În fapt, agentul de poliție a arătat în denunțul formulat că, în noaptea de 4 august, în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 7, împreună cu un coleg, l-a depistat pe C.H., cetăţean albanez, care a efectuat o depăşire neregulamentară prin încălcarea marcajului longitudinal continuu, sens în care a întocmit proces-verbal de contravenţie şi i-a reţinut permisul de conducere“, se menționează într-un comunicat de presă remis de DGA.

 Conform sursei citate, în dimineața zilei de 8 august, albanezul şi Ș.R., o femeie cu cetățenie română, s-au deplasat la Biroul de Poliţie Vladimirescu, unde Ș.R. a oferit suma de 1.600 lei polițistului, pentru ca acesta să nu-și îndeplinească atribuţiile de serviciu şi să-i restituie lui bărbatului permisul de conducere.

Polițistul a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad, în aceeași zi fiind organizată acţiunea de prindere în flagrant.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a dispus începerea urmăririi penale faţă de femeie de cetățenie română, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar cercetările continuă cu suspecta în stare de libertate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.