Ziarul electronic al arădenilor

Un nou film la cinematograful Arta: „Marița“

Vineri, 30 noiembrie, de la ora 19.00, la cinematograful Arta va avea loc proiecția filmului „Marița“, în regia lui Cristi Iftimie.

Filmul a câștigat Marele Premiu al Juriului FEDEORA pentru cel mai bun film din competiția East of West la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary și Trofeul Anonimul IFF.

„Marița“ și-a încheiat de curând traseul festivalier și va intra în cinematografele din țară în 1 decembrie.

Accesul se va realiza pe baza unui bilet de intrare.

Biletele au fost puse în vânzare în avans la Cafeneaua Literară Joy’s şi vor putea fi achiziţionate de asemenea la Cinematograful Arta, înaintea proiecției.

Preţul unui bilet este 10 lei sau 7 lei cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Marița (2017)

Mariţa este un road-movie care încearcă să surprindă un moment de trecere din existenţa unui tânăr – acela al desprinderii de tată. Sătul de propriile probleme de cuplu, lui Costi i se face brusc dor de poveștile tatălui său, așa că se hotărăște să treacă pe la el și să le facă un cadou mamei și fraților lui, cu toate că niciunul dintre ei nu-și doriseră asta.

Miza filmului este aceea ca spectatorii să petreacă suficient timp cu tatăl, să se familiarizeze atât de mult cu prezența și cu poveștile lui, încât să li se pară chiar şi lor greu să se despartă de el.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.