Ziarul electronic al arădenilor

Un infractor a leșinat la PTF Nădlac

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, a leșinat în urma unui atac de panică, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, în momentul în care polițiștii de frontieră au constatat că acesta este căutat pentru săvârșirea unor infracțiuni.

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Costel E., în vârstă de 28 de ani, din judeţul Galaţi.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de autoritățile din Austria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

„Pe durata controlului de frontieră, cel în cauză a manifestat stări de leşin, drept urmare polițiștii de frontieră au solicitat prin apel unic la 112 asistenţă medicală în Punctul de Trecere a Frontierei. În urma consultării tânărului de către un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad – Substaţia Pecica, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii deoarece a fost diagnosticat cu atac de panică“, a informat Poliția de Frontieră.

Oamenii legii au dispus transportarea sub escortă la spital și după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate, tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun în acest caz.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.