Ziarul electronic al arădenilor

Un elev cu un pistol a provocat panică la o școală din Ineu

Jandarmii din Ineu au fost alertați, în cursul zilei de luni, după ce un elev a intrat în incinta Colegiului „Mihai Viteazul“ cu o armă de airsoft, replică a unui pistol Jericho B.

Conform Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, luni, în jurul orei 10.35, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza orașului, existând informații că în incinta Colegiului «Mihai Viteazul» se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol. Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat că persoana reclamată a plecat.

„Imediat s-a trecut la identificarea și căutarea lui. Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul «Sava Brancovici» din Ineu. Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de învățământ, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului, s-a stabilit că elevul este Cristea F.D. și conform planificării ar trebui să se afle la orele de practică“, a informat IJJ Arad.

Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea elevului în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în cursul zilei de luni.

Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea elevului în încinta barurilor și restaurantele de pe raza localității.

„A fost identificat la scurt timp în incinta Restaurantului «Intim», unde se afla la masă cu o altă persoană de sex feminin. După ce și-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft, replică după Jericho b, fără încărcător“, a mai informat IJJ Arad.

Elevul a fost dus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.