Ziarul electronic al arădenilor

Un consilier municipal propune: Amenajarea unor spaţii în care să fie amplasate echipamente de fitness de exterior

Consiliul Local Municipal Arad a aprobat, luni, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici ai studiului de fezabilitate pentru „amenajarea loc de joacă şi teren de sport în Parcul Gai”.

Se intenţionează astfel reconfigurarea şi refacerea locului de joacă şi a terenului de sport, pentru a oferi copiilor din zonă posibilitatea de a-şi petrece timpul în aer liber.

Consilierul local Liliana Waas, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PNL Arad, propune însă identificarea mai multor spaţii în municipiu care să fie amenajate astfel încât arădenii de toate vârstele să poată face mişcare în aer liber.

 „Am votat cu bucurie proiectul propus de fostul consilier local Roxana Tabuia. Personal, în calitate de consilier municipal îmi doresc identificarea a cât mai multe zone în care să se poată amenaja astfel de locuri pentru copii şi adolescenţi, dar în mod special îmi doresc ca în acest mandat să fie amenajate spaţii în care să fie amplasate echipamente de fitness de exterior, astfel încât locuitorii municipiului, indiferent de vârstă, să poată face mişcare în aer liber”, a declarat consilierul local PNL Liliana Waas.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.