Ziarul electronic al arădenilor

Un congresman american, în vizită la Arad

Robert AderholtUn congresman american va efectua o vizită la Arad, unde se va întâlni cu reprezentanți ai administrației locale, dar și cu oameni de afaceri din Statele Unite ale Americii.

Anunțul a fost făcut, miercuri, de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, acesta participând, recent, la Washington, la Mic Dejun cu Rugăciune, eveniment la care au fost prezenți mii de oameni din întreaga lume.

„Am avut onoarea să particip, săptămâna trecută, la Mic Dejun cu Rugăciune în Statele Unite ale Americii, în prezenţa preşedintelui Obama. Am avut ocazia să vorbesc despre România cu congresmani care aveau preocupări faţă de ţările din Estul Europei şi, evident, faţă de România“, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarul a mai spus că unul dintre congresmanii cu care s-a întâlnit în SUA va face o vizită la Arad și Timișoara.

„Am avut întâlniri private cu oameni care vor fi, în curând în Arad, printre care și congresmanul Robert Aderholt (Alabama). Împreună cu cei din Timişoara o să le pregătim un program de vizite pentru a ne cunoaşte şi a afla informaţii despre economia românească. La Arad și Timișoara, congresmanul Robert Aderholt se va întâlni cu oameni de afaceri din SUA, care au investit în aceste două orașe“, a mai declarat Falcă.

Falcă a mai spus că Robert Aderholt (foto) a mai vizitat România înainte de 1989, în calitate de misionar, având ca sarcină monitorizarea modului în care sunt respectate drepturile religioase.

Primarul Aradului a mai menționat că a fost invitat să participle la congresul de desemnare a candidatului Partidului Republican la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, eveniment care va avea loc în luna iunie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.