Ziarul electronic al arădenilor

Un bătrân plecat după ciuperci s-a rătăcit în pădure

Un bărbat în vârstă de 86 de ani, plecat, marți, la cules de ciuperci, s-a rătăcit într-o pădure din zona comunei arădene Gurahonț, fiind găsit a doua zi de echipele de căutare.

În cursul serii de marți, în jurul orei 22.00, o familie din Gurahonț a anunțat dispariția bătrânului, plecat la cules de ciuperci. Autoritățile au început căutarea bărbatului, până noaptea târziu, fără că acesta să fie găsit.

În cursul dimineații de miercuri, 17 pompieri de la Detașamentul de Pompieri Sebiș, Garda de intervenție nr. 2 Gurahonț, 7 jandarmi, 3 polițiști și 5 membri SVSU Gurahonț au reluat căutările.

„Bătrânul a fost găsit miercuri, în jurul orei 13.00, de pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Gurahont, în pădurea de lângă satul Honțisor, în viață, în stare bună și a fost predat către echipajul SMURD Gurahonț, pentru evaluare medicală, a informat ISU Arad.

În cursul zilei de marți, doi copii s-au rătăcit într-o pădure situată între localităţile arădene Zăbalţ şi Bruznic, în timp ce se aflau la cules de ciuperci, ei fiind găsiți ulterior de echipele plecate în căutarea lor.

Cei doi copii, în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani, au plecat, marți, la cules de ciuperci în pădurea situată între localităţile Zăbalţ şi Bruznic.

CITITI SI: Doi copii s-au rătăcit într-o pădure din județul Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.