Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat și-a violat fiica de 14 ani

Un bărbat a fost arestat preventiv, fiind acuzat că și-a violat propria fiică, în vârstă de 14 ani, după ce a consumat băuturi alcoolice și a urmărit filme erotice.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de tatăl biologic al minorei cu privire la comiterea infracţiunii de viol, fiind formulată totodată propunere de arestare preventivă în acest sens.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în cursul lunii decembrie a anului 2016, „aflat fiind la domiciliul său şi profitând de faptul că în imobil se afla doar el şi fiica sa minoră, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice – concomitent cu vizionarea unor filme erotice/pentru adulţi – inculpatul prin constrângere, a întreţinut acte sexuale orale cu fiica sa minoră“.

Propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost admisă de judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8 februarie 2018

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.