Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat și-a pierdut portofelul. Ce i-a cerut cel care l-a găsit

Un bărbat de etnie romă a găsit un portofel cu bani, în Piața Catedralei din municipiul Arad, pe care l-a predat polițiștilor locali, dar i-a cerut celui care a pierdut banii să facă o donație copiilor instituționalizați.

Cel care a găsit portofelul, în care se aflau 650 de euro și 2.934 de lei, l-a predat polițiștilor locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică.

„Bărbatul, de etnie rromă i-a readus zâmbetul pe buze unui arădean predând portmoneul acestuia polițiștilor locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică. C.B. nu a cerut nimic în schimb, dar și-a manifestat dorința ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donație copiilor instituționalizați din municipiu. Aflat la cumpărături în Piața Catedralei la orele amiezii, N.V., din Livada, și-a pierdut portmoneul ce conținea acte de identitate și o sumă consistentă de bani: 650 de euro și 2.934 de lei“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Poliția Locală Arad.

Conform sursei citate, sosit de îndată la sediul Poliției Locale Arad pentru a-și recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului a relatat scurta istorie care ar fi putut să îi pricinuiască o însemnată pierdere financiară: banii și documentele i-au alunecat din buzunarul hainei pe când se pregătea să plece de la cumpărături. „Norocul, însă, i-a surâs după ce portmoneul a fost găsit de un concetățean cinstit“, se mai arată în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.