Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat s-a înecat într-un canal din Socodor

inecat1Un bărbat din Arad, care a mers la pescuit şi a intrat băut la scăldat, s-a înecat, duminică, într-un canal de irigaţii de pe raza comunei Socodor.

Colegul cu care bărbatul mersese la pescuit este cel care a sunat la serviciul numărului unic de urgenţă 112.

„Persoana înecată, un bărbat de aproximativ 40-50 de an, era la pescuit cu încă un prieten. Din declaraţiile acestuia, au consumat băuturi alcoolice, iar apoi bărbatul a intrat în canal pentru a face baie. După aproximativ 20 de minute, partenerul său de pescuit a apelat serviciul 112, a fost alertată Garda de Intervenţie Chişineu Criş, care s-a deplasat cu un echipaj cu barcă şi trei subofiţeri şi după circa 30 de minute de căutări a fost găsit cadavrul bărbatului în canalul de irigaţii de pe raza comunei Socodor. Acesta a fost scos la mal şi predat către colegii de la Medicina Legală“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

În judeţul Arad, în acastă vară doi adolescenţi de 14 şi 15 ani s-au înecat la scăldat, în balta balastierei de la Şofronia, pe data de 25 iunie, şi în balta de la Ghiroc, pe data de 21 iulie.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.