Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat a murit după ce a ieșit să-și plimbe câinele

smlUn bărbat din Arad, în vârstă de 63 de ani, care se afla la plimbare cu un câine, a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Teodor S. se afla în vizită la rude în Dorohoi, iar duminică la amiază a ieșit să plimbe un câine pe o stradă din acest oraș.

La un moment dat, în dreptul unui magazin, bărbatul a suferit un stop cardiac, în urma cărui a căzut și s-a lovit la cap.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a preluat și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale și s-au continuat manevrele de resuscitare, însă fără succes.

„Victima a venit la noi în manevre de resuscitare, cu stop cardio-respirator. În urma căzăturii, bărbatul a suferit o marcă traumatică fronto-parietală stângă. S-a constatat faptul că erau obturate căile respiratorii superioare cu resturi și s-a procedat la eliberarea acestora. Apoi s-a intubat și s-au continuat manevrele de resuscitare timp de o oră și 15 minute, dar fără răspuns, fapt pentru care s-a declarat decesul”, a declarat Ovidiu Alexa, medic coordonator CPU Dorohoi, citat de presa locală.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală pentru autopsie și pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.