Ziarul electronic al arădenilor

Un bărbat din Chișineu Criș și-a violat fiicele minore

arestat-catuseUn bărbat din orașul arădean Chișineu Criș, care și-a violat fiicele minore, de mai multe ori, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Petru Vasile Sigismond, „în mod repetat, în timp ce se afla la domiciliul său din Chişineu Criş, împreună cu cele două fiice minore, S.A.M., în vârstă de 17 ani, şi S.C.D., în vârstă de 13 ani, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale cu acestea, prin constrângere şi profitând de autoritatea conferită de calitatea de tată“.

Procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş, în cursul zilei de joi, arestarea preventivă a inculpatului Sigismond Petru Vasile, pentru săvârşirea a două infracţiunii de viol.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Sigismond Petru Vasile pentru 30 de zile, au informat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș.

Conform sursei citate, cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.