Ziarul electronic al arădenilor

Un băiat de 12 ani din Tisa Nouă s-a sinucis

fotoUn băiat în vârstă de 12 ani, din localitatea arădeană Tisa Nouă s-a sinucis, iar unii dintre localnici spun că a recurs la acest gest din cauza notelor mici primite la școală, pentru care ar fi fost certat.

Potrivit polițiștilor din comuna Fântânele, de care aparține satul, familia a sunat imediat la 112, însă medicii sosiți la fața locului nu au reușit să-l resusciteze pe băiat, acesta fiind declarat decedat în ambulanță.

Localncii afirmă că, marți seară, copilul ar fi fost certat de familie pentru că ar fi stat să joace fotbal până târziu, în condițiile în care ar fi avut note mici la școală în ultima vreme.

Unii vecini cred că acesta este motivul pentru care băiatul s-a spânzurat.

Polițiștii arădeni nu au suspiciuni cu privire la cauza decesului. „În urma solicitării primite la apelul de urgenţă 112, colegii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetarea. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. Conform procedurii, s-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Ovidiu Liber.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a anunțat că va oferi consiliere psihologică băiatului de 14 ani care și-a găsit fratele spânzurat.

Familia băiatului decedat mai are șase copii, patru fiind minori.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.