Ziarul electronic al arădenilor

Un autobuz a luat foc într-o staţie din Arad

Un autobuz a luat foc, joi după-amiază, într-o staţie aflată în mijlocul cartierului Alfa din municipiului Arad, pasagerii reuşind să iasă la timp, însă vehiculul a ars ca o torţă.

Incendiul a izbucnit în momentul în care un autobuz urban, care circulă pe Linia 21 din municipiul Arad, a ajuns aproape de staţia din cartierul Alfa. Zona este una aglomerată, în apropiere fiind o piaţă, un supermarket şi mai multe magazine, iar locuitori din cartier au declarat pentru News.ro că au auzit o bubuitură, după care au văzut autobuzul în flăcări.

„Urma să oprim în staţie şi brusc ne-am trezit cu mult fum. Şoferul a oprit înainte de staţie şi am ieşit în grabă, iar în spatele autobuzului am văzut flăcări mari, apoi s-a auzit ca o explozie”, a spus o pasageră, citată de News.ro.

Vehiculul, care aparţine Companiei de Transport Public Arad, a ars ca o torţă în faţa unui bloc, iar la final a rămas doar caroseria. Explozia auzită de localnici a fost de la o anvelopă care a ars, iar o fereastră de la parterul blocului s-a spart din cauza suflului.

Conform News.ro, o coloană densă de fum degajat de incendiu a acoperit două cartiere, respectiv Alfa şi Pârneava, fiind vizibilă de la câţiva kilometri.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Strada cu staţia de autobuz a fost complet închisă de poliţişti, iar perimetrul a fost asigurat până la încheierea intervenţiei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.