Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean și-a pierdut un portofel plin cu bani. Un tânăr l-a găsit și l-a predat polițiștilor locali

Începutul de săptămână a fost unul norocos pentru un arădean în vârstă de 57 de ani, după ce a fost contactat de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică pentru a-i fi înmânat un portmoneu pierdut în jurul orelor 10.30.

Mare i-a fost bucuria lui S.M.G. în momentul în care a reintrat în posesia portmoneului având conținutul intact, ținând cont de faptul că în interiorul acestuia se găsea o sumă de bani de ordinul miilor de lei, euro, forinți, bijuterii, acte și carduri bancare.

Toate bunurile respective au fost recuperate în cel mai scurt timp datorită faptului că un tânăr de 22 de ani care lucrează ca frizer pe strada Mihai Eminescu, s-a adresat polițiștilor locali imediat după ce a găsit portofelul.

Corbei David, necăsătorit și plătitor de credit pentru apartamentul cumpărat prin programul „Prima Casă” a considerat că este imperativ necesar ca persoana care pierduse valorile sus-menționate în pragul sărbătorilor să reintre cât mai repede în posesia acestora, motiv pentru care a și acționat în consecință.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Generală Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.