Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean a fost numit consilier al ministrului Afacerilor Interne

Fostul şef al DGIPI din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), comisarul şef de poliţie de la Arad, Pavel Hălmăgean, a fost numit consilier al ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, acesta ocupând mai multe funcţii în cadrul MAI şi în perioada anterioară.

Comisarul şef de poliţie Pavel Hălmăgean a ocupat funcţii în cadrul Ministerului Afacerilor Interne în perioada 2011-2012, iar de marţi a fost numit consilier al ministrului Carmen Daniela Dan.

„Cu data de astăzi (marţi, 21 februarie – n.r.) am fost numit consilierul doamnei ministru, urmează să îmi desfăşor activităţile în cadrul Ministerului în funcţie de dispoziţiile pe care le voi primi. Am 27 de ani de experienţă în spate şi consider că activitatea pe care am desfăşurat-o îmi va permite să îmi desfăşor în bune condiţii misiunea pentru care am fost adus la Bucureşti”, a declarat Pavel Hălmăgean.

Pavel Hălmăgean a mai activat în cadrul MAI, în perioada 2011-2012. Iniţial, a ocupat funcţia de şef de cabinet al secretarului de stat din cadrul MAI de atunci, Ioan Dascălu, fost inspector şef al IPJ Arad, apoi, în mandatul ministrului Afacerilor Interne, Traian Igaş, Pavel Hălmăgean a deţinut funcţia de şef supraveghere din cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă, Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Comisarul şef de poliţie Pavel Hălmăgean activează în cadrul Poliţiei Române din anul 1990.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.