Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean este noul președinte ANEVAR

manateArădeanul Daniel Manaţe este noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR), mandatul său fiind pentru o perioadă de doi ani.

ANEVAR are, din 1 ianuarie şi un nou Consiliu Director. Daniel Manaţe l-a înlocuit în funcţie pe Adrian Vascu, preşedinte al ANEVAR în perioada 2014-2015. Statutul ANEVAR prevede mandate de doi ani atât pentru preşedinte cât şi pentru ceilalţi membri ai Consiliului Director.

Fiecare preşedinte este ales cu doi ani înainte de a prelua mandatul, perioadă în care deţine funcţia de prim-vicepreşedinte ANEVAR, ajungând astfel să cunoască foarte bine organizaţia şi să asigure continuitatea strategiei şi a relaţiilor de parteneriat ale Asociaţiei, se arată în comunicatul citat.

„Obiectivele pe care mi le-am propus pentru mandatul meu de doi ani la conducerea ANEVAR sunt legate în primul rând de creşterea calităţii şi uniformităţii rapoartelor de evaluare elaborate de membrii noştri. Doresc, de asemenea, să continuăm demersurile începute de colegii noştri anul trecut, de construire şi consolidare a bazelor de date cu rapoartele de evaluare pentru garantarea împrumutului şi pentru impozitare“, a declarat preşedintele ANEVAR.

Daniel Manaţe este membru al Consiliului director al ANEVAR începând cu anul 2004, având, de-a lungul timpului, funcţiile de vicepreşedinte, respectiv preşedinte al Comisiei de cercetare şi standarde şi al Comisiei de imagine. De asemenea, în perioada 1993-2001, a ocupat funcţia de preşedinte al centrului teritorial ANEVAR Arad.

Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România a fost înfiinţată în anul 2011, ca organizaţie profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizaţi care dobândesc această calitate, în condiţiile prevăzute de lege.

foto: Facebook

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.