Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean a obligat două tinere să se prostitueze

prostitutieUn bărbat de 34 de ani, din Arad, a fost reţinut pentru trafic de persoane, după ce ar fi recrutat două tinere pe care le-ar fi transportat în Austria şi Franţa, unde le-ar fi obligat să se prostitueze pe stradă sau în localuri de noapte.

Conform IPJ Arad, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Arad au făcut, marţi, o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 34 de ani, din Arad, suspectat de trafic de persoane.

În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta ar fi recrutat din Arad două tinere, în vârstă de 19 şi 20 de ani, pe care le-ar fi transportat pe teritoriul Austriei şi Franţei, unde le-ar fi obligat să practice prostituţia.

Victimele ar fi fost exploatate pe stradă sau în localuri de noapte din localităţile Salzburg şi Beziers, iar banii obţinuţi din practicarea prostituţiei ar fi fost însuşiţi în totalitate de bărbat, arată sursa citată.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de persoane, urmând a fi prezentat, miercuri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a cooperat cu autorităţile judiciare din Austria şi Franţa, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.