Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean a furat 15.000 de euro dintr-o mașină

hoti-din-masiniUn bărbat din Arad a fost reținut de polițiști, după ce a furat 15.000 de euro dintr-un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Sibiu, paguba fiind recuperată integral.

Bărbatul are 42 de ani, este domiciliat în Arad și a fost prins în scurt timp de la comiterea furtului, de o patrulă din sistemul de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Sibiu.

„În data de 26 februarie, în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic că o persoană de sex masculin a pătruns într-un autoturism ce se afla parcat pe str. Putnei din municipiul Sibiu, iar din interior a sustras bunuri. La fața locului a fost direcționat cel mai apropiat echipaj de poliţie care, în urma activităţilor specifice desfăşurate, a reuşit în câteva minute identificarea si prinderea persoanei suspecte pe str. Dima, în curtea unui imobil în care funcţiona o societate comercială“, se menționează într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Asupra bărbatului, poliţiştii au găsit 15.000 de euro, sumă reclamată ca sustrasă din autoturism. Prejudiciul, recuperat în totalitate, a fost restituit părţii vătămate.

Arădeanul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi ulterior, Judecătoriei Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.