Ziarul electronic al arădenilor

UDMR a depus lista cu candidații pentru Consiliul Județean Arad

Luni, 17 august, Uniunea Democrată Maghiară din România, a fost prima organizație care a depus la Biroul Electoral de Circumscripție al județului Arad lista candidaților pentru funcțiile de președinte și de consilieri județeni.

UDMR va candida cu o listă completă la alegerile din 27 septembrie. Conform statutului organizației, primul pe lista de candidați este președintele UDMR, Péter Faragó.

Conform deciziei Consiliului Delegaților Județeni, el este urmat de Tamás Péró, președinte executiv, György Bölöni, președintele organizației locale din Pecica, Zoltán Bíró, președintele organizației locale din Chișineu Criș, Norbert Pál, fostul președinte al Organizației de Tineret, și Ildikó Tripon, președinte al Organizației de Femei.

Péter Faragó, președintele organizației noastre județene, candidatul pentru funcția de președinte al consiliului Județean: „Mulțumim celor care au fost alături de noi și ne-ați susținut în această perioadă dificilă, astfel am reușit să colectăm 6.760 de semnături de susținere“.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de UDMR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.