Ziarul electronic al arădenilor

UDMR a depus candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Municipal Arad

UDMR Arad a depus, luni, dosarele de candidatură pentru alegerile locale din 27 septembrie la Biroul Electoral Municipal Arad.

Candidatul UDMR pentru funcția de primar la Primăria municipiului Arad, Alexandru Mészár, le-a transmis arădenilor următorul mesaj:

„E foarte simplu: Am acceptat provocarea, pentru asta am adunat semnături, pentru asta am venit acum aici să oficializăm prezența comunității, intenția noastră și a mea personală de a trece de bariere de tot felul pentru a conlucra la binele Aradului și al arădenilor. Eu am venit la chemarea UDMR din sport, de acolo unde doar performanța contează. Nu diferențele de limbă și obiceiuri, nu trecutul de multe ori învolburat.

Dacă vrei să progresezi, trebuie să fi gata de conlucrare. Darcă vrei performanță, trebuie să știi să treci de deosebirile inerente, vizând doar țelul comun! Hai Aradul, hai arădenii!”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de UDMR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.