Ziarul electronic al arădenilor

UAV Arad a donat spitalelor 1.000 de litri de dezinfectant produs în laboratoarele proprii

,,Mulțumesc Universității «Aurel Vlaicu» și doamnei rector prof. univ. dr. Ramona Lile pentru implicarea activă în lupta împotriva COVID-19. Apreciez eforturile depuse, solidaritatea de care au dat dovadă și faptul că sunt un sprijin al comunității arădene”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. 

Universitatea „Aurel Vlaicu“ din Arad a donat spitalelor și altor instituții din Regiunea Vest peste 1.000 de litri lichid dezinfectant pentru mâini produs în laboratoarele proprii.

De asemenea, peste 6.000 măști de protecție produse cu ajutorul Facultății de Inginerie Textilă și a Facultății de Design au fost donate unor instituții și cetățenilor din Județul Arad.

Angajații Universității ,,Aurel Vlaicu” Arad au donat peste 8.000 de Euro, fonduri din care se va achiziționa aparatură medicală necesară spitalelor din Arad, iar studenții și cadrele didactice din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială au inițiat campania „Ajută-ne să-i ajutăm„, prin care aceștia fac cumpărăturile celor vârstnici și îi ajută cu produse alimentare și de igienă pe cei fără posibilități.

O altă acțiune a Universității ,,Aurel Vlaicu“ pentru sprijinirea luptei împotriva COVID-19 a fost punerea căminului studențesc Akademos la dispoziția autorităților, în mod gratuit.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.