Ziarul electronic al arădenilor

Tururile ghidate la noul stadion „Francisc Neuman“ se vor putea face doar cu programare telefonică sau online

Arădenii care doresc să vadă noul stadion „Francisc Neuman“ pot să participe la tururile ghidate gratuite care sunt organizate de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Tururile ghidate vor continua în perioada 31 august – 10 septembrie 2020, de luni până vineri, între orele 18.00 – 20.00, fiind necesară programarea telefonică sau online, pentru a se putea păstra distanțarea socială impusă în această perioadă a stării de alertă.

Pentru programare telefonică, doritorii pot să sune la numărul de telefon 0371.501.072, de luni până joi, între orele 14.00 – 16.00, iar pentru programarea online, se poate trimite un email cu numele persoanei la adresa secretariat@cmcarad.ro.

Vor putea fi văzute vestiarele, tribunele, lojele, masa presei, locul în care va sta galeria și locul în care va fi amenajat muzeul.

Arădenii sunt rugați să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea socială. Grupurile vor fi de maximum 5 persoane.

Punctul de întâlnire cu ghizii este intrarea laterală a stadionului, din strada Frații Neuman.

Tururile ghidate au început luni, 24 august 2020, când au participat 110 persoane, iar marți, 25 august 2020, au fost înregistrați 250 de vizitatori.

„Sunt încântat că în acest an în care Clubul UTA împlinește 75 de ani de existență și de istorie, «Bătrâna Doamnă» a fotbalului românesc, «campioana provinciei» se poate bucura de o nouă casă. Nu o casă construită de Guvern, ci una care, așa cum a fost de la bun început dorința baronului Neuman, aparține arădenilor, fiindcă este construită cu efortul Primăriei, din banii arădenilor, un lucru absolut remarcabil în România. Ceea ce îmi rămâne de adăugat, în afară de invitația de a vizita și a descoperi această nouă casă a fotbalului arădean, este că îmi doresc ca echipa să confirme statutul de legendă a fotbalului românesc și să îi urez succes!“, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.