Ziarul electronic al arădenilor

Turnul Londrei, cel mai popular obiectiv turistic din Anglia (P)

turn londraTurnul Londrei este obiectivul turistic şi istoric cel mai popular printre turiştii din întreaga lume.

Turnul Londrei a fost fondat de William Cuceritorul şi peste un mileniu de istorie a Angliei s-au desfăşurat în jurul sau în spatele zidurilor sale.

Nimeni nu ştie mai multe lucruri despre istoria Turnului Londrei decât Străjerii Yeoman şi o vizită la Turnul Londrei n-ar fi completă fără un tur complet în compania acestora.

Străjerii au păzit acest palat fortareaţă timp de secole la rând. Ei relatează poveşti uimitoare, transmise din generaţie în generaţie.

Corbii sunt una dintre cele mai interesante expoziţii de la Turnul Londrei. Aceste păsări au trăit între zidurile fortăreţei de sute de ani şi legenda spune că dacă aceşti corbi vor părăsi Turnul Londrei, atunci întregul Regat se va nărui. Îi puteţi vedea peste tot în Turnul Londrei şi le puteţi vizita şi adăposturile.

Informaţii utile:

Turnul Londrei este deschis zilnic cu excepţia perioadei 24-26 decembrie. Între 1 noiembrie şi 28 februarie este deschis între 9.00 am şi 4.00 pm de marţi până sâmbătă şi de la 10.00 am la 4.00 pm duminica şi luni.

Între 1 martie şi 31 octombrie este deschis de la 9.00 am la 5 pm de marţi până sâmbătă şi de la 10.00 am la 5.00 pm duminica şi luni.

Toate cladirile din interiorul Turnului se închid la 30 de minute după ultima intrare. Turnul se închide la o oră după ultima intrare. Este recomandat să vă rezervaţi aproximativ 2-3 ore pentru vizita la Tower of London.

Preturi:
Adulti £16.00; Copii £9.50; Sub 5 ani gratis; Bilet de familie £45.00

Vizita la Tower of London este gratuită pentru posesorii de London Pass.

Adresa:
Turnul Londrei este situat pe Tamisa chiar lângă Tower Bridge.

Transport:
Metrou: Tower Hill

Autobuz: 15, 25, 42, 78, 100, D1, RV1

Tren: Fenchurch Street Station, London Bridge Station, Liverpool Street Station.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.