Ziarul electronic al arădenilor

Turiști din Arad, cu toxiinfecție alimentară la Păltiniș

Şapte persoane, între care trei copii, din judeţul Arad, au suferit, sâmbătă, o toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la un restaurant din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu, mai multe echipaje medicale intervenind pentru a le acorda primul ajutor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Diana Lazăr, a declarat pentru Mediafax că mai mulţi turişti din judeţul Arad au suferit o toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat la un restaurant din staţiunea Păltiniş.

„Este vorba despre patru adulţi şi trei copii care acuză greţuri, vărsături şi dureri de abdomen. Din primele informaţii starea lor este stabilă, fiind conştienţi”, a declarat Diana Lazăr.

Potrivit acesteia, echipaje de medici de la SMURD Sibiu şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu s-au deplasat la Păltiniş pentru a acorda primul ajutor celor şapte turişti.

Diana Lazăr a spus că, în funcţie de evaluarea inţială, medicii vor decide dacă se impune sau nu transportul pacienţilor la spitale din Sibiu.

Restaurantul la care s-a produs incidentul urmează să fie verificat de autorităţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.