Ziarul electronic al arădenilor

„Turism de o zi”, pe Valea Mureșului. VEZI ce obiective vor fi vizitate

Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad și Centrul Cultural Județean Arad, vă invită sâmbătă, 24 iulie 2021 la circuitul turistic de pe Valea Mureșului din cadrul programului „Turism de o zi”.

„Vă invităm să descoperim împreună atracțiile pe care ni le oferă județul nostru, să cunoaștem mai bine istoria, tradiția și arta culinară de pe Valea Mureșului și, mai ales, să petrecem o zi în natură, vizitând obiective frumoase, cum ar fi bisericile de lemn sau Domeniul Regal Săvârșin”, a declarat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Organizatorii propun ca itinerar vizitarea unor obiective atractive: biserica de lemn din Julița, Casa Memorială și colecția de artă Eugenia și Eugen Popa, Domeniul Regal Săvârșin, bisericile de lemn din Troaș, Corbești și Roșia Nouă, Moara de apă de la Obârșia și degustări de produse tradiționale la Asociația Zărand.

Înscrierile se fac până joi, 22 iulie, ora 10.00, la numărul de telefon 0728.116.412. Tot acolo puteți afla informații despre prețul excursiei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.