Ziarul electronic al arădenilor

Tur al clădirilor istorice din Arad. Tema: Istoria familiei Neuman

Aradul se dovedește, în continuare, o atracție turistică, prin patrimoniul arhitectural şi istoric, în special prin multitudinea de palate și clădiri construite în stil Secession, la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX.

 Recent, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Aradul a organizat, la solicitarea unei agenții de turism, un tur ghidat al orașului pentru un grup de turiști, sosiți la Arad din toate colțurile țării, inclusiv din București.

Cei 29 de turiști au vizitat Palatul Administrativ, Palatul Cultural, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Palatul Neuman, Palatul Szantay și Poarta cu Păuni.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad pune la dispoziție tururi atractive, prin care se prezintă istoria și povestea clădirilor din municipiul Arad, principala condiție fiind respectarea normelor în ceea ce privește situația pandemică actuală: purtarea măștii, distanțarea fizică etc.

Următorul tur ghidat organizat de Centrul de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad va avea loc sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 10:00 și va avea ca temă istoria familiei Neuman.

Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook „Turism Arad”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.