Ziarul electronic al arădenilor

Trimiși în judecată pentru infracțiuni rutiere

trimis-in-judecataMai multe persoane din județul Arad au fost trimise în judecată, după ce au depistate în timp ce conduceau autovehicule fără a deține permise de conducere sau pentru că se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Unul dintre cei trimiși în judecată este Petru Coca. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, în data de 22 februarie, bărbatul a condus un autoturism VW, pe DJ 79, din Chişineu Criş spre Nădab.

La ieşirea din Chișineu Criș, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi iar mașina s-a oprit pe un teren agricol.

Petru Coca a fost testat cu aparatul etilotest și s-a determinat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 0,76 mg/l. Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie în sânge de 1.10 mg/l.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Emanuel Lazea şi Emanuel Vamanu. Conform procurorilor, Emanuel Lazea a condus un autoturism VW pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere, el fiind depistat pe raza oraşului Pâncota, iar Emanuel Vamanu i-a încredinţat acestuia mașina, cunoscând faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

De asemenea, Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au dispus trimiterea în judecată a lui Huieţ Adin Gheorghe pentru conducere a unui vehicul în timp ce se afla sub influenţa alcoolului.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că bărbatul a condus un microbuz din direcţia Nădab spre Seleuş, transportând mai mulţi pasageri care ieşiseră de la muncă de la o companie din Nădab.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a determinat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 0,69 mg/l. Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie a rezultat că șoferul avea o alcoolemie în sânge de 1.00 mg/l.

Printre cei trimiși în judecată se află și o femeie, Emanuela Daiana Iercoşan. Conform procurorilor care au dispus trimiterea în judecată, femeia a fost depistată de poliţiștii din Pâncota în timp ce conducea, pe str. Libertăţii din oraş, un autoturismul VW, fără a poseda permis de conducere. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.