Ziarul electronic al arădenilor

Trimiși în judecată pentru ucidere din culpă

judeDoi bărbați au fost trimiși în judecată, după ce au provocat accidente de circulație în urma cărora și-au pierdut viața trei persoane.

Cele două persoane au fost trimise în judeactă de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, pentru ucidere din culpă în formă agravată.

Unul dintre bărbații care vor fi judecați se numește Florian Marușca.

Conform procurorilor, acesta a condus, în 31 august 2014, un autoturism marca Dacia 1310, care tracta o remorcă, pe DN 79, între localitățile Zerind şi Chişineu-Criş, din direcţia Oradea spre Arad, iar la km 51+600 m a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a inculpatului şi decesul a două persoane: una în vârstă de 63 ani, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, iar cealaltă, în vârstă de 59 ani, concubina inculpatului, pasageră în autoturism pe bancheta din spate.

Celălalt bărbat trimis în judecată pentru ucidere din culpă se numește Ioan Popa.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 10 iunie 2014, Ioan Popa a conduc un autotractor Volvo cu semiremorcă, pe DN 79.

În zona orașului Chişineu Criş, bărbatul a încercat să efectueze o manevră de depăşire imprudentă şi a acroşat cu partea dreaptă din faţă a autotractorului un căruță trasă de cai, care circula în faţa sa.

În urma acestui eveniment rutier care a murit cel care conducea atelajul.

Cele două dosare au fost înaintate spre soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.